In de vijftien minutenvoorstelling Carrousel werkten theatermaker Thomas Schoots, acteur Reinier Demeijer en beeldend kunstenaar Sarah Carlier aan een dialoog tussen theater en film.

 

Met deze vorm onderzoeken ze het verglijden van de tijd en het vervagen van herinneringen. Gevangen in een kleine ruimte, word je als toeschouwer meegevoerd in de gedachten van iemand die anoniem geworden is.

Intro orem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.